Restaurant

Voorgerechten

6 Oesters “Fine de Claires”

€20,00

Gebakken gamba’s

€24,00

met gember en lookboter

Halve kreeft “belle-vue” 650gr (2p.)

€38,00

Traag gegaard gelakt buikspek

€20,00

“Duroc d’olives“

Tartaar van tonijn

€23,00

met avocado , sesam en limoenvinaigrette

Licht gebrande zalm gravad lax

€23,00

met gerookte zalmmousse en ansjovismayonaise

Hoofdgerechten

Tagliatelle met shi take champignons

€24,00

Tagliatelle met shi take champignons , witte truffelolie en krokantje van Parmezaan  

Kreeft “belle-vue” 650gr

€81,00

Gegratineerde kreeft “ Thermidor”

€85,00

met gruyère kaas en krieltjes.

Kreeft met lookboter en broccoli 650gr

€85,00

Kreeft met zongedroogde tomaat 650gr

€85,00

en basilicum

Klassieke kreeft Newburg

€85,00

Klassieke kreeft Newburg met sperzieboontjes , gerookt spek en aardappel  

Gebakken Lotte filet

€32,00

met zongedroogde tomaten , basilicum , groene asperges en gebakken chorizo

Filet pur

€39,00

met in ganzenvet gebakken aardappel en ajuin, dragonboter en Madeira

Gekonfijte eend

€34,00

met traag gegaarde rode kool , gratin aardappelen en grand marnier saus

Menu

Markt Menu

€95,00

Halve kreeft “ belle vue “
Fris extraatje
Halve kreeft met zongedroogde tomaten en basilicum Of Halve kreeft met lookboter , kerstomaat en broccoli
Dame blanche Of Chocoladetaart

Dessert

café glacé

€10,00

Moeilleux au chocolat

€12,00

Coupe “Chanel”

€10,00

Coupe “Josephine”

€10,00

Vanille-ijs met huisgemaakte advocaat

€10,00

Elza’s favoriet

€12,00

Fruit melange

€13.00

Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.  Meer info