Restaurant

Voorgerechten

6 Oesters “Fine de Claires”

€19,00

Gebakken gamba’s met gember en lookboter

€21,00

Halve kreeft “belle-vue” 650gr (2p.)

€35,00

Traag gegaard gelakt buikspek “Duroc d’olives“

€20.00

Carpaccio van blauw wit

€22.00

met balsamico , parmezaan en rucola

Risotto met mengeling van champignons

€20.00

gebrande walnoten , peterselieolie en Parmezaan

Hoofdgerechten

Taglaitelle met tomaat , basilicum , zwarte olijven , pijnboompitten en Parmezaan

€23,00

Kreeft met lookboter en broccoli 650gr

€69,00

Gebakken Lotte filet

€30,00

met zongedroogde tomaten , basilicum , groene asperges en gebakken chorizo

Lamskroon met rozemarijnjus , gratin aardappelen en spinazie

€35,00

Kreeft met zongedroogde tomaat 650gr

€69,00

en basilicum

Gegratineerde kreeft “ Thermidor”

€69,00

met gruyère kaas en krieltjes.

Kreeft “belle-vue” 650gr

€64,00

Kabeljauwhaasje met courgette , aardappeltaartje en een licht currysausje

€30

Markt Menu

Halve kreeft “ belle vue “ —– Fris extraatje —– Halve kreeft met zongedroogde tomaten en basilicum Of Halve kreeft met lookboter , kerstomaat en broccoli —– Dame blanche Of Chocoladetaart

Dessert

café glacé

€9,50

Moeilleux au chocolat

€11,00

Coupe “Chanel”

€9,50

Coupe “Josephine”

€9,50

Vanille-ijs met huisgemaakte advocaat

€9,50

Elza’s favoriet

€11,00