Voorgerechten
6 Oesters “Fine de Claires”
€ 18.00Bisque van kreeft met gebakken coquilles
€ 22.00Grijze garnaaltjes en kruidenroom.
Halve kreeft “belle-vue” 650gr (2p.)
€ 30.00Traag gegaard gelakt buikspek
€ 20.00“Duroc d’olives” op oriëntaalse wijze met mangochutney
Fois gras met gepocheerde peer
€ 21.00Walnoten en gelei van porto.
Gekarameliseerde carpaccio van vijg
€ 19.00met feta , rucola en pistachenoten
Hoofdgerechten
Rigatone met boschampignons
€ 22.00jonge spinazie , witte wijnsaus en Parmezaan
Hertenkalf met portosausje
€ 32.00spitskool , cantharellen en een crème van jonge wortel
Kreeft met lookboter en broccoli 650gr
€ 62.00Gebakken Lotte filet
€ 29.00met zongedroogde tomaten , basilicum , groene asperges en gebakken chorizo
Bio steak van Limousin rund
€ 30.00met seizoen groentjes , gebakken krieltjes en peper – of champignonsaus
Kreeft met zongedroogde tomaat 650gr
€ 62.00en basilicum
Gegratineerde kreeft met vadouvan
€ 62.00en een groente curry met kokos
Salades
MarktMenu
€ 69.00Halve kreeft “ belle vue “ —– Fris extraatje —– Halve kreeft met zongedroogde tomaten en basilicum Of Halve kreeft met lookboter , kerstomaat en broccoli —– Dame blanche Of Chocoladetaart