Klein Ontbijt
met chocoladekoek of croissant, brood, kaas, Callas confituur, vers fruitsap en koffie of thee
Groot Ontbijt
met chocoladekoek of croissant, pistolet, brood, kaas, gekookte en gedroogde ham, Callas confituur, gekookt eitje, vers fruitsap en koffie of thee
Luxe afternoon tea
Engelse sandwiches , assortiment gebak , huisgemaakte scones met cream en’ callas ‘confituur , koffie of thee 1 glas prosecco
Tagliatelle
met pesto , gepofte kerstomaatjes , shi- take en spinazie.
MarktMenu
Halve kreeft “ belle vue “ —– Fris extraatje —– Halve kreeft met zongedroogde tomaten en basilicum Of Halve kreeft met lookboter , kerstomaat en broccoli —– Dame blanche Of Chocoladetaart
Gebakken tonijn
Met aardappelsla, geroosterde en rauwe regenboogwortel met sesam en limoen.
Gebakken Lotte filet
met zongedroogde tomaten , basilicum , groene asperges en gebakken chorizo
Kreeft met Oosters getinte bisqueboter
rijst en gewokte groenten
Tartaar van zalm
met groene appel , radijs , komkommer en wasabimayo.
Filet pure
met , gegrilde groenten met lookboter , gebakken krieltjes en roquefort – of pepersaus.
Kreeft met zongedroogde tomaat 650gr
en basilicum
Gegratineerde kreeft “ Thermidor”
met gruyère kaas en krieltjes.
Traag gegaard buikspek
met gegrilde aubergine , tomatenchutney en krokantje van zuurdesem.
Quick Tea
Drie scones met cream en “callas” confituur, koffie of thee
Luxe Ontbijt
croissant of chocoladekoek, pistolet, brood, kaas, gekookte ham, Serranoham, gekookt eitje, gerookte zalm, Callas confituur, yoghurt met vers fruit, vers fruitsap, koffie of thee en glaasje prosecco brut “Ca ‘Di Rajo”
Eggs Benedict
met gekookte ham
Gebakken Lotte filet
met zongedroogde tomaten, basilicum , groene asperges en gebakken chorizo
Carpaccio van blauw wit
met balsamico , parmezaan en rucola
Eggs Benedict
met gerookte zalm
Burrata met pompelmoes
en rucola , pijnboompit , chips van zuurdesem en olie van sjalot , look , chili en rozemarijn.
Vegetarische groenten lasagne
met knapperige groenten
Elza’s Afternoon Tea
Engelse sandwiches, assortiment gebak, huisgemaakte scones met cream en “Callas” confituur, koffie of thee