Voorgerechten
6 Oesters “Fine de Claires”
€ 19.00Asperges à la Flamande
€ 19.00Tartaar van zalm
€ 21.00met groene appel , radijs , komkommer en wasabimayo.
Halve kreeft “belle-vue” 650gr (2p.)
€ 34.00Traag gegaard buikspek
€ 20.00met gegrilde aubergine , tomatenchutney en krokantje van zuurdesem.
Carpaccio van blauw wit
€ 22.00met balsamico , parmezaan en rucola
Burrata met pompelmoes
€ 19.00en rucola , pijnboompit , chips van zuurdesem en olie van sjalot , look , chili en rozemarijn.
Hoofdgerechten
Tagliatelle
€ 23.00met pesto , gepofte kerstomaatjes , shi- take en spinazie.
Gebakken tonijn
€ 35.00Met aardappelsla, geroosterde en rauwe regenboogwortel met sesam en limoen.
Kreeft met lookboter en broccoli 650gr
€ 68.00Gebakken Lotte filet
€ 29.00met zongedroogde tomaten , basilicum , groene asperges en gebakken chorizo
Filet pure
€ 35.00met , gegrilde groenten met lookboter , gebakken krieltjes en roquefort – of pepersaus.
Kreeft met zongedroogde tomaat 650gr
€ 68.00en basilicum
Gegratineerde kreeft “ Thermidor”
€ 68.00met gruyère kaas en krieltjes.
Salades
MarktMenu
€ 74.00Halve kreeft “ belle vue “ —– Fris extraatje —– Halve kreeft met zongedroogde tomaten en basilicum Of Halve kreeft met lookboter , kerstomaat en broccoli —– Dame blanche Of Chocoladetaart